Consultanta

Consultanta IT

Practicile de gestionare şi multitudinea de constrangeri care acţioneaza asupra bugetului societaţilor ii forteaza sa-si evalueze exact resursele IT, software sau hardware, precum şi sa-si achiziţioneze numai acele componente de care au cu adevarat nevoie.

Citeste mai mult

Consultanta Achizitii Publice

SC INITINVEST CONSULTING ofera consultanta atat autoritaţilor contractante care efectueaza achiziţii publice cat şi personalului din cadrul societaţilor comerciale care participa la procedurile de achiziţii publice, precum şi firmelor private care beneficiaza de finanţari europene şi care trebuie sa realizeze achiziţii conform legislaţiei in vigoare in domeniul achiziţiilor publice. - OUG 34/19.04.2006 si HG 925/19.07.2006.

Citeste mai mult

Consultanta in Accesarea Fondurilor Externe

Zona noastra de expertiza in accesarea fondurilor europene sunt IT, cercetare si Resursele Umane.

Citeste mai mult

Consultanta in Management

De obicei, atunci cand conducerea unei organizatii identifica necesitatea serviciilor de consultanta, inseamna ca este necesar sa schimbe rutina organizaţiei. Exista multe motive pentru aceste tipuri de schimbari.

Citeste mai mult

Consultanta in Evaluarea Performantelor Personalului

O schimbare de organizare efectiva se bazeaza foarte mult pe crearea de noi practici la locul de munca - piesa centrala din cadrul culturii organizationale.

Citeste mai mult

Comunicare

Dat fiind faptul ca mediul de afaceri nu "TE" recunoaste daca nu te promovezi, noi ajutam compania dumneavoastra prin diverse activitati de comunicare care sa transmita mesajul TAU pietei.

Citeste mai mult

Certificat de Acreditare Servicii de Informare, Consiliere si Mediere

Initinvest Consulting este, incepand cu 16.06.2014, furnizor de servicii de informare si consiliere profesionala si medierea muncii pe piata interna, acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Citeste mai mult