Consultanta

Inovare

Inovarea reprezintă cheia evoluției oricărei companii. Aplicarea unei strategii de inovare și obținerea de rezultate utile creează o nouă dimensiune a performanței.

Citeste mai mult

RESURSE UMANE

Experiența acumulată de-a lungul anilor și parteneriatele strategice în diverse arii, ne permit să oferim o gamă diversă de servicii de consultanță in domeniul resurselor umane, care integrează o diversitate de specialitati, punând accentul pe inovare și calitate.

Citeste mai mult

Evaluarea performanţei

O schimbare de organizare efectivă se bazează foarte mult pe crearea de noi practici la locul de muncă -piesa centrală din cadrul culturii organizaționale. În acest context, introducerea de KPI (Key Performance Indicators – Indicatori cheie de performanță (ICP)) trebuie să fie realizată într-un mod care sprijină și extinde ideea unui parteneriat de cooperare la locul de muncă-un parteneriat în rândul angajaților, managementului, furnizorilor, clienților, și comunității în care organizația operează.

Citeste mai mult

IT SI C

Practicile de gestionare si multitudinea de constrangeri actioneaza asupra bugetului companiilor. De cele mai multe ori cea mai eficienta decizie cost beneficiu este sa-si externalizeze o parte dintre servicii.

Citeste mai mult

FORMARE PROFESIONALA

Formarea profesionala include analiza nevoii de formare, configurarea programelor pentru invatare accelerata, project management si realizarea de continut si materiale curs.

Citeste mai mult

Conformitate EU GDPR - Servicii Suport

Consultanții noștri vor raspunde, prin serviciile pe care le oferă, principalelor probleme pe care RGPD 2016/679 le adresează organizațiilor.

Citeste mai mult