Stradela Sfantul Atanasie 21

Certificare

INSTRUCTIUNI PENTRU EXAMEN

CITITI CU ATENTIE!!!

Dupa ce considerati ca sunteti pregatit/a,  dati click pe butonul de mai jos pentru a intra pe platforma de examen online. Va creati dvs contul, folosind emailul de serviciu, MENTIONAND IN CAMPUL
Group: CODUL DE ACCES PRIMIT PRIN e-mail.

Imediat ce va logati, in Dashboard (STANGA SUS), la sectiunea UPCOMING EXAMS veti regasi doua sesiuni active – una de SIMULARE cu 17 intrebari (1 incercare) si una de CERTIFICARE a cunostintelor (tot 1 incercare), care va contine 15 intrebari (din 17).

Examenul de certificare are o durata alocata de 50 de minute (testul poate fi parcurs insa in 10 minute).

Poate fi trecut daca sunt minim 60% de raspunsuri corecte si la final va puteti descarca certificatul care sa ateste acest fapt si a carui copie digitala o veti transmite ulterior la departamentul specializat in managementul Resurselor Umane.

  • Fereastra de examen are un cronometru si veti putea vizualiza permanent timpul ramas, imediat ce incepeti examenul. Odata ce timpul s-a scurs, examenul este finalizat si nu mai este posibila niciun fel de actiune.
  • Puteti marca orice intrebare (Butonul FLAG din dreapa jos a ecranului) pentru a reveni asupra sa mai tarziu.
  • Puteti sterge raspunsurile (Butonul CLEAR din dreapa jos a ecranului).
  • Daca apasati Butonul DROP din dreapa jos a ecranului, inseamna ca renuntati la examinare si niciun rezultat nu va mai fi generat. Examenul este considerat picat.
  • Puteti finaliza examenul, chiar daca sunt intrebari la care nu ati raspuns. Scorul pentru acestea va fi 0. Intrebarile corecte vor primi 10 puncte fiecare.
  • Odata ce ati apasat butonul FINISH si examenul este finalizat, nu mai puteti reveni.

Mentionam ca in timpul examenului, optiunea de copy-paste este restrictionata si orice incercare va fi alertata in sistemul de supraveghere si poate duce la descalificarea dumneavoastra.

In vederea crearii contului prelucram urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume si adresa de e-mail.

Totodata, vor fi monitorizate temporar pe parcursul derularii examenului, date colectate automat, precum: locatie, browser folosit si IP, in timp real, ulterior, datele fiind sterse dupa validarea punctajului obtinut. Nu stocam aceste informatii.

Prin click pe butonul EXAMEN de mai jos, ne dati acordul dumneavoastra pentru monitorizarea datelor mentionate mai sus, in vederea derularii examenului precum si pentru faptul ca ati inteles instructiunile din aceasta sectiune. Lipsa acordului duce la imposibilitatea asigurarii securitatii conditiilor de desfasurare a evaluarii online si deci la imposibilitatea sustinerii examenului.

Va uram mult success!


Sunt de acord cu monitorizarea datelor mentionate mai sus, in vederea derularii examenului precum si pentru faptul ca am inteles instructiunile din aceasta sectiune. Lipsa acordului duce la imposibilitatea asigurarii securitatii conditiilor de desfasurare a evaluarii online si deci la imposibilitatea sustinerii examenului.