Consultanta

RESURSE UMANE

Experiența acumulată de-a lungul anilor și parteneriatele strategice în diverse arii, ne permit să oferim o gamă diversă de servicii de consultanță in domeniul resurselor umane, care integrează o diversitate de specialitati, punând accentul pe inovare și calitate.

Citeste mai mult

Evaluarea performanţei

O schimbare de organizare efectivă se bazează foarte mult pe crearea de noi practici la locul de muncă -piesa centrală din cadrul culturii organizaționale. În acest context, introducerea de KPI (Key Performance Indicators – Indicatori cheie de performanță (ICP)) trebuie să fie realizată într-un mod care sprijină și extinde ideea unui parteneriat de cooperare la locul de muncă-un parteneriat în rândul angajaților, managementului, furnizorilor, clienților, și comunității în care organizația operează.

Citeste mai mult

IT SI C

Practicile de gestionare si multitudinea de constrangeri actioneaza asupra bugetului companiilor. De cele mai multe ori cea mai eficienta decizie cost beneficiu este sa-si externalizeze o parte dintre servicii.

Citeste mai mult

Conformitate EU GDPR - Servicii Suport

Consultanții noștri vor raspunde, prin serviciile pe care le oferă, principalelor probleme pe care RGPD 2016/679 le adresează organizațiilor.

Citeste mai mult